Kip met fruit uit de oven

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1899 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kipfilet, bosui en prei snijden en oven voorverwarmen op 200 C
  2. In olie met knoflook(pasta) kipfilet bakken (in stukjes gesneden)
  3. In ringetjes gesneden bosui en prei erbij
  4. Daarna de creme fraiche en kerriesauspoeder
  5. Goed omroeren
  6. Als laatste het fruit dat je hebt laten uitlekken
  7. Let op; als je kersen gebruikt, dan wel de kersen zonder pit die je kant en klaar kunt kopen in een pot
  8. Ananas is overigens ook lekker, want dan krijg je kip hawai! En als je gek op fruit bent, kun je ook meerdere soorten fruit gebruiken natuurlijk
  9. Het blik danerolles openmaken en de bodem van een kleine ovenschaal bedekken met deeg
  10. Kleine repen deeg snijden om de zijkanten van de schaal te bedekken, waarna je het kipprutje in de schaal kunt doen
  11. Bedekken met de rest van het deeg, hoe slordiger hoe beter voor het eindresultaat
  12. Wel zorgen dat de vulling goed zit ingepakt
  13. Ovenschotel ca
  14. 30/35 minuten in oven van 200 C zetten
  15. Als je na 30 minuten een mooie bruine taart ziet, kun je 'm eruit halen
  16. Dit is echt een supermakkelijk recept, maar oogt alsof je uren in de keuken hebt gestaan! Qua groente kun je er overigens ook bij doen wat je lekker vindt, zoals misschien ook champignons, paprika e
  17. d

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha