Koolrabi met champignons uit de oven

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 9540 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Koolrabi schillen en in blokjes snijden
  2. Koolrabi opzetten met water en zout en in ? 10-15 minuten gaar koken
  3. Goed laten uitlekken
  4. Sjalotje pellen en snipperen
  5. Champignons schoonmaken en in plakjes snijden
  6. Helft van de boter smelten en de sjalotjes en de champignons hierin goudbruin bakken
  7. Kruiden met zout en peper
  8. Oven voorverwarmen op 200?C
  9. Vuurvaste schaal invetten met boter
  10. Koolrabi voorzichtig mengen met de champignons en de helft van de geraspte kaas en in de ovenschaal doen
  11. Rest van de kaas vermengen met de peterselie en over de koolrabi verdelen
  12. Eieren loskloppen met de room en over de koolrabi gieten
  13. Rest van de boter in vlokjes erover verdelen
  14. In het midden van de oven in ? 20-25 minuten goudbruin bakken

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha