Koteletten met gegratineerde champignonsaus

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1089 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. -snij de champignons in plakjes-fruit de sjalot in de boter -voeg de champignons toe en bestrooi licht met zout en peper -blus met de witte wijn en laat inkoken tot bijna alle vocht verdampt is -giet de slagroom erbij en laat terug tot de helft inkoken -breng de saus op smaak met peper en zout -bestrooi het vlees met zout en peper en braad ze in de hete olie aan -vuur verminderen en laat ze nog 6 a 8 min braden -leg de koteletten in een vuurvaste schaal -roer de eierdooiers door de champignonsaus, voeg de kruiden toe en schep de saus over de koteletten -bestrooien met de kaas -stuif er wat paprikapoeder over -laat onder de hete grill langzaam gratineren tot de bovenkant lichtgekleurd is

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha