Lasagna

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1985 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. de groenten snijden in niet te grote stukken De ovenschotel in smeren met boter
  2. Oven voorverwarmen op 200 graden
  3. De provencaalse tomatensaus maken
  4. Doe de olijfolie in de pan en bak het gehakt rul, als het bijna goed is de groente er aan toevoegen, en de knoflook, en de kruiden
  5. bak dit 5 minuten
  6. proef of ie goed opsmaak is
  7. voeg dan de provencaalse tomatensaus toe, en laat het nog even staan sudderen
  8. Maak nu de bechamelsaus klaar
  9. In de ovenschaal de lasagna vellen leggen en hieroverheen de tomatensaus schenken en een dun laagje oude kaas strooien
  10. Dan weer lasagna vellen, weer tomatensaus, weer lasagna vellen de tomatensaus en hieroverheen de bechamelsaus,en bestrooien met de oudekaas
  11. Afdeken met alminiumfolie om verbranding te voorkomen
  12. de schaal in het midden van de oven schuiven en 25 minuten laten staan op 200 graden
  13. de alumiumfolie verwijderen en nog 10 minuten laten staan op 175 graden voor een bruin korstje, let op dat het niet verbrand

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha