Lasagne van groene kool en zalm

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1513 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. -maak de koolbladeren los, spoel ze af en blancheer ze 5 min in gezouten kokend water en laat ze dan uitlekken en dep ze droog *verwijder de nerven en hak ze fijn*-breng 1 liter water aan de kook met het kruidentuiltje, peper en zout -dompel er de zalm in onder en pocheer gedurende 5 min en laat dan uitlekken -schoonmaken en fijn hakken -meng de zalm met de kool -maak de lasagne klaar in gezouten water volgens de verpakking -haal ze er een voor een uit met een schuimspaan en leg ze plat, apart op een handdoek -pel en hak de uien fijn en fruit ze in de olie -doe de room erbij en de saffraan en breng aan de kook en roer om -voeg de dille en peterselie erbij met peper en zout -bedek de bodem van de in geoliede schotel met een beetje saus -bouw de bereiding op door lagen lasagne af te wisselen met stukjes van de zalm/kool -bestrooi de bovenkant met feta kaas -15 min in de hete oven bakken

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha