Le beekenofe alsacien

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 719 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. -verwarm de oven voor op 180?C -snij al het vlees in stukjes van 5 cm -vet een grote ovenschaal in met boter-verdeel op de bodem de helft van de aardappel plakken en doe er wat zout en peper over -hierop een laagje uien en daarop de wortelschijfjes -leg de 3 soorten vlees erop -wat peper en zout erover -afdekken met de rest van de ui en wortels -de toplaag is de rest van de aardappel plakken -de aardappel plakken moeten in rijen worden gelegd, die elkaar overlappen, om alles volledig af te dekken -giet zoveel wijn langs de kant van de schotel, zodat de ingredienten net onder komen te staan -strooi er nog wat peper en zout over en leg er stukjes boter over -afdekken met een met boter ingesmeerd vetvrij papier -bak 2 uur in het midden van de oven -haal het papier eraf en laat de toplaag een bruin korstje krijgen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha