Macaroni met kaas en tomaat

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 898 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Ui en knoflook fijnhakken
  2. Verwarm voor de tomatensaus de olie in een pan
  3. Fruit de ui en knoflook al roerend 1 minuut
  4. Voeg de tomaten, het basilicum en zout en peper toe en laat het mengsel 10 minuten koken
  5. Doe de macaroni in een pan kokend water met zout
  6. Kook deze in 8 minuten beetgaar
  7. Giet hem goed af
  8. Meng beide kaassoorten in een kom
  9. Vet een ovenschaal in met een beetje boter
  10. Verdeel een derde van de tomatensaus over de bodem van de ovenschaal, schep hierop een derde van de macaroni en bestrooi met een derde van de kaas en met zout en peper
  11. Herhaal dit nog twee keer en eindig met een laagje kaas
  12. Meng het broodkruim en het basilicum en strooi ze over het laagje kaas
  13. Verdeel de boter erover en bak het gerecht 25 minuten in een op 190?C voorverwarmde oven

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha