Macaronigratin met kippenchipolata

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1149 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. -verhit 2 el olijfolie en bak de kippenchipolata goudbruin aan beide zijden -laat op een zacht vuur 5 min bakken tot ze gaar zijn en snij dan in stukjes van 2 cm -verhit 1 el olijfolie in een pan en fruit de sjalot glazig -voeg de selder erbij en laat al roerend even stoven -voeg de bouillon erbij en laat 5 min sudderen -voeg de tomatenblokjes en kruidentuiltje erbij -kruiden met peper en zout -roer de stukjes chipolata erbij -kook intussen de macaroni gaar in 4 liter licht gezouten water en giet af en meng onder de saus -schep in een ovenschaal en strooi de kaas erover -schuif in de hete oven van 180?C en bak 15 min

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha