Makkelijke broccoli-overschotel

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1229 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. De broccoliroosjes even voorkoken of stomen tot ze beetgaar zijn
  2. Aardappels schillen, even 10 minuten koken en dan in plakjes snijden
  3. Ragout (ik neem zelf altijd de allergoedkoopste) in een schaaltje mengen met de slagroom
  4. Het gehakt rul bakken met gehaktkruiden naar smaak
  5. Het stukje oude kaas (ik heb vaak nog wel wat restjes over waar je geen plakjes meer van kunt schaven en deze bewaar ik tot gebruik in een goed afgesloten doos in de koelkast)raspen
  6. In een ovenschaal: eerst de aardappelschijfjes op de bodem leggen, dan de broccoliroosjes er op leggen
  7. Daarna het rulle gehakt erover verspreiden en dan het ragoutmengsel erover
  8. Als laatste de geraspte kaas erover strooien
  9. De schaal in een voorverwarmde over ongeveer 30 minuten verwarmen op stand 10

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha