• Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 845 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. -kook de macaroni gaar in licht gezouten kokend water met een scheut olieDE SAUS: -in de hete olie de ui en gehakt aanbraden in 5 min -blussen met de rode warme wijn -mais en tomaten laten uitlekken, van de tomaten het vocht opvangen!! en de tomaten klein snijden -door het gehaktmengsel de tomatenblokjes, de mais en de in plakjes gesneden olijven toevoegen en goed roeren -kruiden met zout en peper en tijm -op een zacht vuur de saus laten inkoken (10 minuutjes) -neem het pannetje van het vuur en roer de zure room en de peterselie erdoor -vet een ovenschaal in -doe de uitgelekte macaroni en de saus er om en om in en eindig met wat saus -bestrooien met een mengsel van het broodkruim,en de kaas -her en der een klontje boter erop leggen -in de voorverwarmde oven schuiven in het midden BAKTIJD= 20 min op 200?C

Reageer zelf op dit recept

kaptcha