Oosters ovenschaaltje onder een bladerdeegdakje

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1023 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat het potje groenten goed uitlekken
  2. Verwarm de oven voor op 225 C
  3. Vet de schaaltjes in met wat boter
  4. Verdeel de inhoud van de uitgelekte doperwtjes/worteltjes over de schaaltjes en doe dat ook met het gehakt
  5. Daarover de sate saus verdelen en als laatste de tauge er boven op
  6. Een dakje maken van het bladerdeeg waarbij je de randjes iets laat overlappen
  7. Bestrijken met het losgeklopte ei en prik wat gaatjes in het bladerdeeg
  8. Zet de schaaltjes in de oven en bak het zo'n 25 minuten tot het bladerdeeg mooi goudbruin van kleur is

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha