Ovenschotel met aardappelen kaas en tomaten

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1395 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. aardappelen in schil koken in water met zout,schillen en laten afkoelen
  2. vier oven schaaltjes invetten
  3. kaas grof raspen
  4. peterselie hakken en de tomaten in plakjes snijden
  5. de helft van de kaas en de peterselie over de vormpjes verdelen
  6. tomaten en aardappelen in laagjes in de vormen leggen
  7. de resterende kaas erover strooien
  8. eieren mengen met creme fraiche,melk en de overige peterslie
  9. op smaak brengen met zout,peper en nootmuskaat en het mengsel over de vormpjes verdelen
  10. in de oven bakken op 220 graden voor ong
  11. 25 tot 30 minuten

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha