Ovenschotel met bleekselderij

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2862 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1
  2. Verwarm de oven voor op 220 graden2
  3. Kook de bleekselderij in ruim water met zout in 20 min
  4. beetgaar 3
  5. Bereid het zakje saus zoals aangegeven en laat er de kaas in smelten 4
  6. Breng de saus op smaak met een snufje tijm 5
  7. Roer de bleekselderij door de saus en schep het mengsel in een ovenschaal 6
  8. Bereid de puree zoals staat aangegeven en meng de theelepel tijm erdoor 7
  9. Verdeel de puree over de bleekselderij en zet de schaal 20 min
  10. in de oven tot de bovenkant goudbruin is

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha