Ovenschotel met kalkoenfilet

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1319 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. -rasp de gewassen en geschrapte wortelen grof -rasp de geschilde gemberwortel -snij de kalkoenfilet in blokjes van 2 x 2 cm -verwarm de oven voor op 220?C-verhit 2 el olie in een grote pan -bak de kalkoen aan en schep uit de pan en bestrooi met peper en zout -doe de rest van de olie in de pan en fruit de sjalot -voeg de wortelreepjes toe met de gember en laat zacht 10 min stoven -knip de afgespoelde tuinkers boven de pan af -schep de kalkoen door en kruid met zout en peper en doe de massa in de ingevette ovenschaal -roer kwark, slagroom, kaas en hazelnoten dooreen en breng op smaak met zout en peper -doe de inhoud in de schaal en zet voor 20 min in de hete oven

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha