Ovenschotel van asperges aardappelen ham en kaas

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2111 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de asperges goed uitlekken en snij deze in niet te kleine stukjes
  2. Schil de knoflook en pers deze uit
  3. Breng de slagroom met de knoflook aan de kook en laat deze ? 5 minuten inkoken
  4. Breng op smaak met zout en peper
  5. Verwarm de oven voor op 200?C
  6. Vet de ovenschaal in
  7. Verdeel over de bodem van de schaal de plakjes voorgekookte aardappel
  8. Verdeel hierover de stukjes ham
  9. Daarop de asperges
  10. Giet hierover de slagroomsaus
  11. Bestrooi alles met de geraspte kaas
  12. Dan ? 20 minuten in het midden van de voorverwarmde oven tot alles een goudbruin korstje heeft

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker15 mei 2007 om 17:11 Reageer

    moah ik vond deze aspergeschotel niet echt geslaagd. de slagroom stolt niet dus het wordt niet echt een sausje.


Reageer zelf op dit recept

kaptcha