Ovenschoteltje van zalm met nieuwe aardappeltjes

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 896 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snij de vis in blokjes
  2. Halveer de aardappeltjes en laat ze ? 8 minuten koken in water met zout
  3. Laat ze uitlekken
  4. Pel de tomaten en snij ze in kleine blokjes
  5. Snij de lente-uitjes in kleine ringetjes
  6. Beboter de ovenschaal
  7. Verwarm de oven voor op 180~C
  8. Schep in een kom de zalmblokjes, tomaten, lenteuitjes en aardappeltjes door elkaar
  9. Strooi er wat zout over
  10. Verdeel het mengsel over de bodem van de beboterde ovenschaal
  11. Roer wijn, visfond, kookroom en 1 el geraspte kaas door elkaar
  12. Maak op smaak met zout en peper en giet dit over de zalmaardappeltjes
  13. Meng de rest van de kaas met paneermeel en strooi dit over het gerecht
  14. Zet de schaal in het midden van de oven en laat ? 20 minuten bakken tot er een korstje op komt

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha