Patate al forno con rosmarino

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 950 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Aardappels schillen, in partjes snijden en afspoelen
  2. In pan met weinig water, scheutje wijnazijn en zout de aardappels in ca
  3. 7 minuten beetgaar koken
  4. Afgieten, laten afkoelen en tot gebruik in afgesloten plastic bakje in koelkast bewaren
  5. Dit kan dus minstens 2 dagen van tevoren gebeurenBoven kopje de rozemarijnnaaldjes van de takjes afrissen
  6. Knoflook schillen en snipperen
  7. Oven voorverwarmen op +/- 225? C
  8. Olijfolie in een ovenschaal schenken, aardappelpartjes, knoflook en rozemarijn in de ovenschaal doen, goed door elkaar roeren zodat de aardappelpartjes licht bedekt zijn met een laagje olijfolie
  9. Eventueel verder op smaak brengen met wat zout en versgemalen zwarte peper
  10. De ovenschaal ongeveer 30 tot 45 minuten in de oven zetten
  11. Als de aardappelpartjes goudbruin zijn dat is het gerecht gereed

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha