Peruaanse aardappeltaart

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1487 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. aardappelen koken in de pel, pel verwijderen en fijnstampen
  2. olie + citroen + zout, tabasco, peper toevoegen
  3. Tonijn in eigen nat, sap afgieten en mengen met mayonaise en ajuin
  4. Saus: tomaten en ajuin heel fijn snijden
  5. citroen, olie, beetje look, zout, verse koriander toevoegen
  6. afwerking: in laagjes in ovenschotel: laagje aardappelen, laagje tonijn, laagje krab, laagje eieren, laagje aardappelen,laagje groenten, laagje aardappelen, beetje verse koriander, salsasaus erbovenop
  7. Dit moet niet in de oven, wordt koud gegeten!

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha