Provencaalse groentenschotel uit de oven

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2197 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de paprika's in vieren, verwijder de zaadlijsten en de steel
  2. Snijd ze nu in grove stukken
  3. Snijd de aubergine en courgette in plakken
  4. Doe dit samen in een grote kom en voeg de uien, aardappel, knoflook, lente-ui en champignons erbij
  5. Kruid de groenten met zwarte peper, grof zeezout, tijm en rozemarijn
  6. Schep de olijfolie er overheen en meng alles goed door elkaar
  7. Verdeel de groenten in een ruime ovenschaal en laat het geheel gedurende 30 tot 45 minuten in een voorverwarmde oven bakken totdat de groenten beetgaar zijn
  8. (Af en toe controleren of het niet te hard gaat en regelmatig omscheppen)
  9. Deze groenten kunt u als hoofdgerecht eten met bijv
  10. verse pasta
  11. Ook kunt u de groenten als bijgerecht serveren, maar dan is deze hoeveelheid voldoende voor ca
  12. 6 personen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha