Puree met ham en eieren

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1171 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. oven voorverwarmen 0- 220 gradenBereid 2 zakjes Maggi Puree voor Ovenschotels volgens aanwijzingen
  2. Snijd de schoongemaakte prei in ringen en pers de knoflook uit
  3. Verhit de boter en bak de prei en de knoflook zachtjes in ca
  4. 3 minuten
  5. Blus af met koffieroom en laat het geheel 3 minuten zachtjes stoven
  6. Snijd de eieren in blokjes en snijd de ham fijn
  7. Roer de prei, eieren, ham en fijngesneden peterselie door de puree en breng op smaak met nootmuskaat
  8. Schep de puree in een ingevette ovenschaal en maak met een vork geultjes over de bovenkant van de puree
  9. Meng de kaas met het paneermeel en strooi het mengsel over de puree
  10. Zet de schaal in de oven en laat de puree in ca
  11. 30 minuten goudbruin worden

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha