Rijstovenschotel met groenten en kwark

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1063 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de rijst gaar in de kruidenbouillon
  2. Laat de rijst goed uitlekken in een zeef
  3. Maak de groenten schoon
  4. Snijd de preien in smalle ringen en de paprika in blokjes
  5. Verhit de boter in een koekenpan en bak de prei en de paprika ca
  6. 3 minuten tot de prei zacht is
  7. Voeg naar smaak zout en peper toe en roer de paprikapoeder erdoor
  8. Neem de pan van het vuurSnijd de kaas in piepkleine blokjes of rasp hem grof
  9. Klop de eieren los in een kom en klop de kwark en de kaas erdoor
  10. Verwarm de oven voor op 200 ?C
  11. Schep de rijst in een ovenschaal, verdeel de gebakken groenten erover en schep het kwark-kaasmengsel erop
  12. Bak de schotel in het midden van de oven goudbruin en door en door heet in 20-30 minuten

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha