Rode poon gevuld met knoflook en tuinkruiden

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1687 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. -leg de hazelnoten op een bord en zet 3 a 4 min in de magnetron op de hoogste stand, tot ze licht geroosterd zijn en laat ze dan afkoelen *geef met een scherp mes 3 of 4 inkepingen in beide kanten van de vis -maal in de blender de hazelnoten, de gepelde knoflook, citroenrasp, de 1/2 van het citroensap en tuinkruiden tot een pasta -naar smaak peper en zout toevoegen -schep een deel van de pasta in de inkepingen en gebruik de rest om de poon te vullen-leg de vis in een vuurvaste schotel -roer het resterende citroensap door de olie en schenk dit over de vis en bestrooi royaal met peper -afdekken en een kleine opening vrij laten, waardoor de stoom kan ontsnappen
  2. -schakel de magnetron 7 min in op de hoogste stand, tot de vis gaar is -laat dan 5 min nagaren -garneer met fijngehakte kruiden en serveer meteen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha