Roergebakken biefstuk met shii-takepaddestoelen

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1174 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de biefstuk in blokjes van 2 cm
  2. Pel de ui
  3. Snijd de ui in reepjes en snijd de shii-takes in plakjes Verhit 1 eetl
  4. olie in een wok of diepe braadpan en roerbak hierin de biefstuk 3 minuten op een hoog vuur
  5. Neem de biefstuk uit de pan Doe dan nog een lepel olie in de pan en bak hierin de ui 3 minuten
  6. Voeg de shii-takes toe en bak ze 2 minuten mee Voeg de biefstuk, de ketjap en peper naar smaak toe
  7. Warm alles nog even goed door en voeg als laatste het citroensap toe

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha