Romeinse lamskotelet

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2623 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. -maak een mix van zout, peper, tijm en oregano en wrijf het vlees ermee in -was de linzen en kook ze in wat gezouten water (een keer aan de kook brengen en op matiger vuur 35 min koken) -in een ander pannetje het kopje water aan de kook brengen en de rijst erin strooien en gaar koken -laat rijst en linzen goed uitlekken-boter smelten en het vlees aan beide kanten 4 min braden -vet de ovenschaal in en afwisselend vullen met rijst, plakjes tomaat en linzen -giet de vleesbouillon erbij -leg de koteletten erop -dek de schaal af en schuif in het midden van de hete oven BRAADTIJD = 25 min op 200?C -de schaal uit de oven nemen en bestrooien met de kaas

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha