Schelvisfilets met asperges en garnaaltjes

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 901 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. -laat de diepgevroren asperges 30 min ontdooien en snij in stukjes van 1,5 cm-schik de (diepgevroren)visfilets in een ovenschaal -giet de visbouillon erover en dek de schaal af en laat gaar worden in een hete oven van 200?C gedurende 35 a 40 min -breng intussen 1,5 dl lichtgezouten water aan de kook en laat de aspergestukjes gaar worden in 10 min -haal ze eruit en laat goed uitlekken -als de vis gaar is laat je het kookvocht van de asperges tot de helft inkoken -voeg de light room, de pesto erbij en breng terug aan de kook -bind de saus -doe de stukjes asperge erbij en voeg de garnaaltjes erbij en verwarm deze -indien nodig op smaak brengen met peper en zout

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha