Spaanse ovenschotel met vis

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1740 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel de uien en snipper ze grof
  2. Pel de tenen knoflook en snijd ze in plakjes
  3. Snijd de paprika in dunne reepjes en halveer ze
  4. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een hapjespan en bak de ui, knoflook en paprika circa 5 minuten op een heel zacht vuur
  5. Strooi het chilipoeder en de tijm er over
  6. Voeg de tomaatstukjes met vocht toe en laat de saus circa 5 minuten zachtjes pruttelen
  7. Voeg zout en peper naar smaak toe
  8. Snijd de vis in grove stukken en strooi er zout en peper over
  9. Vet een ovenschaal in en schep een derde van de saus er in
  10. Verdeel de vis en de mosselen er over en schep de rest van de saus er over
  11. Strooi tot slot de pizzakaas en de peterselie er over en sprenkel er nog 2 eetlepels olijfolie over
  12. Verwarm de oven voor op 175 ?C en laat de visschotel in ongeveer 20 - 30 minuten gaar worden en iets kleuren
  13. Lekker met een gemengde salade en ciabatta of rijst

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha