Spinazietaart5

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1000 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Oven verwarmen op 200 graden
  2. - Bladerdeeg en ontdooien ontdooien
  3. - Spinazie ontdooien in een pan (laat zoveel mogelijk vocht verdampen)
  4. - Ui snipperen
  5. - Taartvorm invetten
  6. Het gehakt rul bakken
  7. Bak de ui nog 2 minuten mee
  8. Roer de paprikapoeder erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe
  9. Leg de bladerdeeg plakjes op elkaar en rol ze uit tot een grote ronde lap
  10. Bekleed de vorm met de lap en laat het deeg over de rand hangen
  11. Verdeel het gehakt op de bodem met zo min mogelijk vocht
  12. Scep de spinazie ervover en verkruimel de kaas hierover
  13. Vouw het overhangende deeg over de vulling en bestrijk het met de losgeklopte dooier
  14. Bak de taart in 30 minuten goudbruin

Reageer zelf op dit recept

kaptcha