Stamppot groene kool met kaas

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1130 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Koolbladen wassen en fijn snijden
  2. Was de koolbladen en snijd ze fijn
  3. Laat de kool in een vergiet uitlekken
  4. Smelt de boter in de wok en roerbak de kool 5 minuten
  5. Voeg 1 kneepje vloeibare bouillon en 1/2 dl water toe
  6. Blijf roerbakken tot het vocht verdampt is
  7. Neem de pan van het vuur en houd de kool warm
  8. Bereid de 2 zakjes Puree voor stamppot volgens de aanwijzingen op de verpakking
  9. Roer de mosterd en de kaas door de puree en daarna de kool
  10. Afwerking: Doe de stamppot over in een ingevette ovenschaal en laat hem onder de grill een lichtbruin kostje krijgen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha