Toscaans gehaktbrood

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1359 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. ? Oven voorverwarmen op 200
  2. Vet een pasteivorm of cakeblik in
  3. Snij de zongedroogde tomaten in kleine stukjes
  4. ? Doe het vlees in een kom
  5. Pers de knoflook erboven uit
  6. Voeg het ei, paneermeel, tomaat, salie en mozzarella toe
  7. Meng alles goed door erlkaar
  8. Voeg zout en peper toe
  9. ? Doe het gehakt in het cakeblik en druk het goed aan
  10. Bak het gehaktbrood in de oven in ca
  11. 40 min
  12. bruin en gaar
  13. ? Laat het gehaktbrood uit de oven ca
  14. 10 min staan, stort het daarna eventueel op een schaal

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha