-druk de koteletjes met de handpalm plat
-inwrijven met zout en peper-in de hete boter het vlees snel dicht schroeien aan beide zijden en bruin laten worden
-voor de saus de boter in een pan laten uitsmelten en de ui goudbruin fruiten
-dan de bloem erbij roeren en even laten wennen
-de tomatenpuree en de laurier door de bouillon roeren en de bouillon met grote scheuten tegelijk bij de roux gieten
-blijf roeren tot de saus gebonden is en laat even doorkoken
-voeg de worcestersaus bij en zonodig wat peper en zout
-de mais laten uitlekken op een zeef en dan door de saus roeren en even laten warmen
-beboter een vuurvaste schotel dik met boter
-leg 4 van de koteletjes op de bodem en giet de helft van de saus erover en daarop de 4 andere koteletjes en hierop de rest van de saus
-dek de schotel af met aluminiumfolie en schuif in het midden van de hete oven
BAKTIJD= 30 min op 200?C