Varkenskotteletten tussen de wortels

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1065 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. het eigenlijke werk neemt minder dan 10 minuten in
  2. Zet je bakplaat klaar
  3. Wrijf je kotteletten in met een marinade van olijfolie en rozemarijn en tijm
  4. Leg ze verspreid op de bakplaat
  5. Snij de peren in kwartjes, haal het klokhuis uit en leg met de schel er nog aan eveneens op de plaat
  6. Ontdoe de uien van hun buitenste vel en verdeel ze in twee en leg hen op de bakplaat
  7. Was de aardappelen aardevrij en leg ze tussen de rest en doe hetzelfde met de zoete aardappel maar snijdt deze wel in drie celindertjes
  8. Overgiet dit alles met een klein scheutje olie en plaats het op 200?c in de oven

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha