Varkensvleesschotel met kerrie-kaassaus

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 801 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
  2. Snipper de ui en snijd de abrikozen in stukjes
  3. Snijd het vlees in stukjes van 1 1/2 cm
  4. en bestrooi het vlees met kerrie
  5. Verhit de boter en bak het vlees rondom bruin en bak de ui en abrikozen 3 min
  6. mee
  7. Voeg naar smaak zout en peper toe
  8. Roer de bloem erdoor
  9. Voeg beetje bij beetje de bouillon en de slagroom toe
  10. Breng het geheel al roerende aan de kook
  11. Doe alles in een ovenschaal en dek de schaal af met alufolie
  12. Laat het gerecht in het midden van de oven 30 minuyen gaar worden
  13. Neem de schaal uit de oven en bestrooi het gerecht met kaas

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha