Vis in

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 922 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 ?C
  2. Controleer de vis op eventuele graten en snijd hem in stukken
  3. Doe de vis in een beboterde ovenschaal en leg de plakjes kaas erop
  4. Fruit het uitje in de boter
  5. Als de ui glazig is dan de maizena erbij doen
  6. Nu telkens een scheutje bouillon toevoegen terwijl je steeds goed blijft roeren totdat je een mooie gladde saus hebt
  7. Roer in een kommetje de roomkaas en de tomatenpuree door elkaar
  8. Doe dit bij de saus
  9. Laat hem even koken, wel telkens goed roeren en doe er naar smaak peper en tijm bij
  10. Giet hem dan over de vis
  11. Laat de vis ongeveer een half uur in de oven gaar worden

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha