Witlof met vis en kaas

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1576 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. -Verwarm de oven voor op 180C
  2. -Paprika in reepjes snijden
  3. -Maak de witlofblaadjes los
  4. -Smelt de helft van de boter in een grote koekenpan
  5. -Doe de olijfolie erbij en dan de witlofblaadjes
  6. -Bak al roerende tot de blaadjes bijna gaar zijn, ongeveer 3 minuten
  7. -Roer er dan de balsamico azijn en honing door
  8. -Beetje peper en zout
  9. -Leg de witlof in een ovenschaal
  10. -Bestrooi de visfilet met peper en zout en leg hem op de witlof
  11. De vis moet precies alle witlof bedekken en er mag geen ruimte over zijn in de ovenschaal
  12. -Smelt de rest van de boter in een pan en bak de ansjovis en paprika 1 minuut
  13. -Doe de kaas erbij, roer heel even door en verdeel de inhoud van de pan dan direct over de vis in de ovenschaal
  14. -Gaar de vis in de oven gedurende 10 tot 15 minuten

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha