Witloof parmentier

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1401 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. -de aardappelen schillen en gaarkoken in 20 min in de hete groentebouillon -het witloof wassen en fijnsnijden -verwarm de oven voor op 200?C-fruit het witloof met de ui, knoflook en peterselie en voeg dan het vlees, tijm en witte wijn toe en kruiden met peper en zout -laat alles 10 min sudderen -de aardappelen fijnstampen tot puree met melk en room en doe er ook wat kookvocht bij van de aardappelen -de 1/2 van de puree in de ovenschaal doen -hierop de witloof/vlees massa verdelen -bedekken met de rest van de aardappelpuree -bestrooi met paneermeel en laat het geheel 20 min in de oven garen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha