lamsribbetjes

ovenschotels
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 120 minuten
  • Bekeken: 6088 x
  • Keuken: Griekenland
  • Reacties: 2 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe de lamsribbetjes in een braadslee
  2. Rasp de ui
  3. Verkruimel de laurierblaatjes
  4. Voeg samen met de olie het citroensap en de tijm toe aan de ribbetjes
  5. Laat alles een dag marineren in de koelkast
  6. Zet de over op 200 graden en laat de lamsribbetjes (met de marinade) in het midden van de over mooie bruin en gaar worden
  7. Wel regelmatig keren! Tot slot zeezout en vers gemalen peper toevoegen
  8. Erg lekker met een Griekse salade en ovenaardappeltjes met rozemarijn

Reacties op dit recept (2)

  • JohanHissink12 jun 2008 om 09:03 Reageer

    klinkt erg lekker, ga het gerecht dit weekend proberen.

  • JohanHissink12 jun 2008 om 09:05 Reageer

    oeps foutje........ verkeerde recept


Reageer zelf op dit recept

kaptcha