Chocoladewafels1

pannenkoeken
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 703 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Voor het beslag: 50 g chocolade fijnraspen
  2. Met de amandelen en de suiker in een kom doen
  3. De bloem en de cacao toevoegen en alles goed mengen
  4. De melk en de eieren toevoegen en met de mixer tot een taai-vloeibare massa kloppen
  5. De kom afdekken en het beslag 10 minuten laten wellen
  6. Intussen voor de saus de slagroom in een pannetje verwarmen
  7. 100 g melkchocolade in stukjes breken en toevoegen
  8. Op een laag vuur laten smelten en daarbij af en toe door de saus roeren
  9. Het wafelijzer verhitten en met een kwaastje licht invetten
  10. Het beslag met een kleine soeplepel op het wafelijzer gieten en de wafels in 3 minuten per keer bakken

Reageer zelf op dit recept

kaptcha