• Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 851 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak een beslag van de bloem, de poedersuiker, de schuimig geklopte eieren, de witte wijn of het water, de melk en de gesmolten boter
  2. Verhit een zo groot mogelijke koekenpan met vlakke bodem voor
  3. Schenk een halfvolle soeplepel beslag in de pan en verdeel het direct met een bakspatel
  4. Bak de bovenkant droog, maak de crêpe met een pannenkoekmes los en keer hem
  5. Smelt op de bovenkant een klontje roomboter, strooi er wat suiker over en beleg de crêpes naar keuze met: 1 eetlepel chocoladehagelslag, 1 eetlepel jam, 1 theelepel kaneelpoeder of 1 theelepel sinaasappellikeur
  6. Vouw de crêpes dubbel, klap ze nog eens dubbel en vouw het kwart in drieën

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha