Crespelle hartig flensje

pannenkoeken
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 935 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak van de blomen zout, parmezan, en eieren een mengsel
  2. Voeg geleidelijk de melk toe, tot je een vloeiend beslag bekomt
  3. Laat het deeg 30' rusten
  4. Roer dan nog eens goed door, en bak ze in een pan (zoals pannenkoekjes)
  5. Keer ze op tijd om
  6. Leg de gebakken crespelle op een stapel, met telkens een blad vetvrij papier ertussen
  7. Een achttal crespelle is genoeg
  8. Mix voor de vulling alle ingredienten goed door elkaar, en 'season viguourously" Warm de olie in een pan
  9. Fruit de knoflook, voeg de tomaten toe, en laat 10' pruttelen (15-20' als je er uit blik neemt)
  10. Kruiden
  11. Verwarm de oven voor op 200 °C
  12. Leg op elke pannenkoek een eetlepel vulling en vouw ze dicht
  13. Schik de pannenkoekjes naast elkaar in een schotel, overgiet ze met de saus en zet ze gedurende 20-30' in de oven

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha