Flensje met gerookte zalm en feta gevuld koud

pannenkoeken
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 872 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Beslag kloppen van bloem, 1 ei en 1 eierdooier, melk, wat zout, scheutje jenever, de gesmolten boter en een stijfgeklopt eiwit erdoor spatelen
  2. Hiervan zo dun mogelijke flensjes bakken in een vlakke koekenpan
  3. Voor vulling feta verkruimelen en mengen met 1 eetlepel zwarte peper, fijngehakt dillegroen, wat melk en fijner gehakte zalmsnippers
  4. Elk flensje halveren, met snijkant naar boven neerleggen, in midden schepje vulling leggen, ronde onderkant tot aan snijlijn dubbelvouwen over vulling
  5. 'Reepje' oprollen
  6. Alle rolletjes staand, dus als spiraaltjes, in serveerschaal zetten
  7. Met citroenmayonaise (versierd met half plakje citroen en toefje peterselie) serveren

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha