Flensjes met appelroom1

pannenkoeken
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 892 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de bloem met het ei en de melk en roer er een glad beslag zonder klontjes van
  2. Meng de appelcompote met de crème fraîche en een mespunt kaneel
  3. Smelt een klontje boter in een kleine koekenpan, schep een sauslepel beslag in de pan en bak het flensje tot de bovenkant droog en de onderkant bruin is
  4. Keer het flensje om en bak de andere kant bruin
  5. Schuif het flensje op een bord, houd het warm, terwijl u op dezelfde manier nog 3 flensjes bakt
  6. Verdeel de appelroom over de flensjes, rol ze op en leg ze op 2 bordjes
  7. Doe de poedersuiker met 1/2 theelepel kaneel in een theezeefje en strooi het over de flensjes

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha