Flensjes met carambola gekarameliseerd

pannenkoeken
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 768 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de bloem met de eieren en het zout en voeg de melk toe
  2. Als er klontjes in het deeg aanwezig zijn, haalt u het even door een zeef
  3. Snijd de carambola's in schijfjes
  4. Laat in een pan van ± 22 cm diameter (bij voorkeur met een anti-aanbaklaag) een klontje boter heet worden
  5. Lepel het deeg in de pan en leg er 3-4 schijfjes carambola op
  6. Draai het flensje en bak de andere kant
  7. Strijk op de gedraaide zijde ± 10 gr boter en 10 gr griessuiker
  8. Draai het flensje terug om en laat de boter en de suiker karameliseren
  9. Draai het nogmaals snel om
  10. Serveer de flensjes op een warm bord en schenk er een glaasje zoete witte wijn bij

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha