Flensjes met kaneelijs en geglaceerde appel

pannenkoeken
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 782 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop 2 eieren met 60 gr bloem en 2 dl melk glad
  2. Roer zout, 1/2 eetlepel suiker, de geraspte schil van 1/2 citroen, 1/2 sinaasappel en 3 eetlepels gesmolten boter door het beslag en laat het beslag 1 uur rusten
  3. Bak van het beslag in een koekenpan met anti-aanbaklaag (18 cm doorsnee) 12 dunne flensjes
  4. Smelt 200 gr suiker en 1 zakje vanillesuiker en laat het lichtbruin kleuren
  5. Voeg 4 appels in partjes toe en laat ze in 35 minuten zachtjes karameliseren
  6. Serveer de flensjes met de appels en kaneelijs

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha