Geitenkaasflensjes met gekarameliseerde ui en prei

pannenkoeken
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 789 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak een beslag van de bloem, zout, het ei en de melk en bak er in de boter 4 dunne flensjes van
  2. Verwarm de oven voor op 200°C
  3. Halveer de plakken geitenkaas en bestrooi ze met peper
  4. Smoor de ui en prei op laag vuur in de boter
  5. Voeg de suiker en 4 eetlepels water toe en verwarm het geheel al omscheppend tot het water verdampt en de suiker gekarameliseerd is
  6. Spreid de flensjes uit
  7. Leg op elk flensje wat groenten en daarop 2 stukjes geitenkaas
  8. Vouw de flensjes in vieren
  9. Schep de rest van de groenten in een ovenschaal en leg de flensjes er met de punt naar het midden op
  10. Schep de crème fraîche in het midden en strooi er de amandelen over
  11. Laat de crème fraîche in het midden van de oven in ± 8 minuten smelten

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha