Kersencr met likeur

pannenkoeken
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 674 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop 1 groot ei met een snufje zout en roer er 30 gr bloem en 2 dl melk door
  2. Verhit een klontje boter in een koekenpan en bak hierin ± 8 flinterdunne flensjes
  3. Houd ze warm
  4. Laat een kleine pot kersen uitlekken en bewaar het vocht
  5. Smelt 3 eetlepels suiker in 50 gr boter, voeg er 1 dl kersennat bij en laat dit op een niet te hoog vuur tot de helft inkoken
  6. Roer er de kersen en 1 borrelglas kersenlikeur door
  7. Haal de crêpes door de saus, vouw ze twee keer op tot een driehoek en leg ze op een schaal
  8. Giet de saus met de kersen erover

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha