Pannenkoek met wilde rijst opgevulde

pannenkoeken
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 807 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng het water aan de kook met het zout en de rijst
  2. Laat ongeveer 12 tot 16 minuten gaar worden onder deksel
  3. Klop in een kom de bloem, het ei, de eierdooier en de melk tot een glad beslag
  4. Breng op smaak en doe er een beetje olie bij
  5. Verhit een nootje in de pan en bak 8 grote of 4 kleine pannenkoekjes
  6. Houd ze warm tussen 2 borden
  7. Ondertussen wrijft u de champignons schoon en snijdt u ze in dunne schijfjes
  8. Haal de zaadjes uit de paprika en snijd hem in dobbelsteentjes van ½ cm3
  9. Snijd het varkensvlees in dobbelsteentjes van 1 cm
  10. Snijd de prei in dunne ringetjes
  11. Verhit een noot en de olie en stoof hierin de vulling
  12. Breng op smaak, doe er de gekookte rijst en de verse tuinkruiden bij
  13. Vul de pannenkoekjes op en serveer met een lichte witte of rode wijn

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha