Pannenkoekjes gevuld met notenrago

pannenkoeken
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 598 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snipper het ui
  2. Snij de paddestoelen in plakjes
  3. Hou enkele noten achter voor garnering, hak de rest fijn
  4. Verhit de boter in een koekenpan, roerbak ui en paddestoelen 3 minuten tot het vocht verdampt is
  5. Roer de bloem erdoor en verwarm 1 minuut mee
  6. Verkruimel het bouillonblokje erover en voeg 1 ½ dl water toe, laat 5 minuten zachtjes koken
  7. Verwarm de pannenkoeken
  8. Knip 4 takjes peterselie fijn en schep crème fraîche, peterselie, noten en kaas door de saus
  9. Verwarm nog 1 minuut en breng op smaak met zout en peper
  10. Klap de pannenkoeken dubbel en leg op 2 borden elk 2 pannenkoeken
  11. Vul elke pannenkoek met 1/4 deel ragoût, knip de rest van de peterselie erover en garneer met de hele pecannoten

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha