Roti kip van Raymond

pannenkoeken
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1902 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng het pakje zelfrijzend bakmeel met wat water tot een stijf deegje (eventueel gemalen aardappel, djinten en madam jeanet erbij) en laat 1/2 uur staan
  2. Rol er dan pingpong-grote balletjes van en laat die ook 1/2 uur liggen
  3. Rol ze uit tot een platte schijf en bak ze middenin de koekenpan
  4. Pas op, verbrand snel! Dit kan een halve dag in beslag nemen! Voor de massalakip: snij alles in stukken van ca
  5. 3 cm
  6. Kook de kouseband gaar Breng de stukken aardappel aan de kook met zout en wat massala
  7. De aardappels NIET afgieten als ze gaar zijn! Bak de kip in wat olie met wat massala Snij de Jeanet en de knoflook ragfijn
  8. Doe de prei, knoflook en peper bij de kip en eventueel nog wat massala, laat zachtjes garen
  9. Doe de laurier, wat bouillonblokjes en wat kookwater van de aardappels bij de kip en laat 10 minuten zachtjes sudderen
  10. Doe de aardappels erdoor
  11. Doe de kousenband erdoor
  12. Doe er wat djinten en nog wat aardappelvocht door en laat nog een kwartiertje op vuur staan
  13. Vul de roti ermee

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha