Roti met kerrie-aardappel

pannenkoeken
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1691 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Je kunt de pannenkoek-achtige roti zelf maken maar dat is veel werk en het is handiger om ze kant-en-klaar bij een Surinaamse of Indiase toko te kopen
  2. Roti hoor je met je vingers te eten
  3. Je scheurt daartoe een stuk van de roti-pannenkoek en pakt daarmee iets van de aardappel of groente
  4. Laat de olie heet worden en bak daarin de knoflook, ui en Spaanse peper tot de ui glazig wordt
  5. Bak de tempeh onder voortdurend roeren mee tot die knapperig en krokant is
  6. Voeg masala toe en roer goed door
  7. Voeg 3 dl water toe en doe er de aardappelen bij met de laurierblaadjes
  8. Laat gaar worden in ongeveer 15 minuten
  9. Voeg indien nodig wat water toe onder het koken
  10. Serveer met roti en kousenband

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha