Suikerwafels Luikse

pannenkoeken
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1864 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Voorbereiding Kneed van de eerste grondstoffen een voordeeg in een kom
  2. Kneed zeer goed tot een homogeen deeg
  3. Dek volledig toe met 200 g gezeefde bloem
  4. Kneed na 15 minuten de rest van de grondstoffen eronder
  5. Kneed zeer goed en voeg als laatste de parelsuiker toe
  6. Weeg in stukjes van 100 g af en maak er rolletjes van 10 cm lengte van
  7. Laat eventjes rijzen onder een doek
  8. Bereidingswijze Verwarm een wafelijzer op thermostaat 6 en bak onmiddellijk
  9. Je neemt het best een wafelijzer met teflonbedekking
  10. Reinig het wafelijzer onmiddellijk na het bakken
  11. Natuurlijk kun je de wafels achteraf weer opwarmen … als er nog over zijn!

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha